Sportin loppukauden valmennus selvillä

MESTIS / Uutinen
Sport julkaisi tänään uuden valmentajansa. Hieman yllättäen uusi valmentaja ei olekaan päävalmentaja, vaan kakkosvalmentajan paikalle siirtyvä Ari-Pekka Pajuluoma. Alkukauden kakkosvalmentaja Mikko Manner jatkaa päävalmentajana.

Juhani Tammisen lähdön jälkeen muutaman ottelun ajan valmennustehtävät jäivät Mikko Mannerin harteille. Seura ilmoitti paria päivää myöhemmin, että joulutauolla tehdään päätöksiä koskien loppukauden valmennusta.

Mikko Manner jatkaa ykkösvalmentajana, ja kakkosvalmentajaksi nimettiin olkavammansa takia loppukauden sivussa oleva Ari-Pekka Pajuluoma. Pajuluoma loukkasi olkapäänsä Hermes-Sport ottelussa juuri ennen joulutaukoa. Vamma pitää Pajuluoman pois kaukalosta koko loppukauden ajan.

Vastuuvalmentaja Mikko Manner on myös entinen pelaaja ja tuntee Pajuluoman erittäin hyvin vuosien takaa. Esimerkiksi Kalixissa ja Kalmarissa he olivat pelikavereita ja jakoivat saman asunnonkin. Manner on erittäin tyytyväinen valintaan.

- ”Maukka” tuntee hyvin pelisysteemimme ja luotan häneen täysin puolustuksen peluuttajana, kertoo Mikko Manner.

Pajuluoma on tunnettu taistelijapersoona ja johtajatyyppi kaukalossa, sekä arvokas pukukoppipelaaja. Valmennuskolmikkoa täydentää polvivammaansa paranteleva Miika Jämsä, joka tekee paluun kaukaloon mitä ilmeisemmin tammikuun lopulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle