Sportin liigaryhmä alkaa rakentua

LIIGA / Uutinen
Sportin matka ylöspäin rakentuu runkopelaajien jatkosopimuksilla.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Tulevana syksynä toisen tulemisensa liigaympyröissä aloittava Vaasan Sport on solminut tukun jatkosopimuksia kuluvalla kaudella kotkapaidassa esiintyneiden pelaajien kanssa.

Reilu viikko takaperin valmennus- ja urheilutiiminsä julkistanut Sport on jatkanut liigamiehistönsä rakentamista tekaisemalla jatkosopimukset yhteensä seitsemän kuluvan kauden vaasalaismiehistössä vaikuttaneen pelaajan kanssa.

Sport-paidan pukevat ensi syyskuussa alkavalla liigakaudella 2014–2015 päälleen nimensä kaksivuotisiin jatkopapereihin iskeneet puolustaja Eetu Heikkinen sekä hyökkääjät Lassi Kokkala ja Samuli Kivimäki.

Edellä mainitun kolmikon lisäksi yhden vuoden mittaiset sopimukset allekirjoittivat puolustajat Ari Gröndahl ja Oskari Manninen sekä hyökkääjät Jarkko Hattunen ja Michal Kristof.

Nyt julkaistujen nimien ohella Sportin ensi kauden liigamiehistöön kuuluvat maalivahti Jean Auren, puolustaja Antti Uitto sekä hyökkääjät Marko Luomala ja Mika Halava, jotka nostavat pelaajasopimusten kokonaismäärän yhteentoista.

Kevätkaudella Vaasaan jalkautuneen John Henrionin jatko on jenkkihyökkääjän sopimuksesta löytyvästä joukkueen optiosta huolimatta auki. Myös hyökkääjä Mika Kujanpään jatkosopimusneuvottelut ovat vaasalaisseuran mukaan kesken.

» Lähetä palautetta toimitukselle