Sportin kultakypärä siirtyy Tapparaan − "Neuvottelimme pitkään hänen kanssaan"

LIIGA / Uutinen
Nenonen siirtyy hallitsevan Suomen mestarin riveihin.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Vaasan Sportissa tällä kaudella 30 tehopistettä iskenyt Markus Nenonen siirtyy loppukaudeksi Tampereen Tapparaan.

Sportin sisäistä pistepörssiä johtava Markus Nenonen siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Tapparaan, tiedottaa  vaasalaisseura verkkosivuillaan. 25-vuotias hyökkääjä ehti tehdä Sportin riveissä 47 ottelussa tehot 17+13=30.

− Olisimme ehdottomasti halunneet pitää Nenosen Sportissa ensi kaudella. Neuvottelimme pitkään hänen kanssaan ja teimme meidän mittapuulla merkittävän sopimustarjouksen, mutta valitettavasti emme päässet yhteisymmärrykseen, valottaa urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Laituri on Liiga-seuroista Sportin lisäksi pelannut neljän kauden ajan JYPissä. Yhteensä hänellä on allaan 259 ottelua kotimaan pääsarjassa, ja niissä hän on kerännyt 114 tehopistettä. Mestiksen puolella JYP-Akatemiassa Nenonen esiintyi 61 ottelussa iskien 39 pistettä.

− Urheilullinen menestys tällä kaudella ei ole tavoitellun mukainen. Minimitavoite oli, että taistelemme pudotuspelipaikasta aina viimeiseen runkosarjaotteluun saakka. Haaveet pudotuspeleistä menivät liian aikaisessa vaiheessa, ja tästä syystä ottelutapahtumien tuotot tulevat jäämään budjetoidusta, kertoo puolestaan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

» Lähetä palautetta toimitukselle