TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Sportin hyökkäyksessä loukkaantumisia - Mestiksessä tehoillut Laine koeajalle

LIIGA / Uutinen
Laine tehoili ennätystahtiin viime kaudella.
Kuva © Timo Savela
Viime kaudella TUTOssa tehokkaasti pelannut hyökkääjä Mikko Laine hakee paikkaa Sportin miehistöstä koeajalla. Vaasalaisjoukkueessa onkin tällä hetkellä tilaa, sillä neljä hyökkääjää on loukkaantuneena.

Mikko Laineen koeaika ulottuu syyskuun loppuun saakka. Vaasalaisryhmässä tuli tarve hyökkääjälle, sillä joukkueen hyökkääjistöstä puuttuvat vammojen vuoksi Jesse Paukku, Sami Salminen, Jesse Rantamäki ja Verneri Vähäkangas.

Viimeiset kolme kautta TUTOssa kiekkoillut Laine tehtaili viime kaudella uransa ennätyspisteet, kun 50 ottelussa syntyivät tehot 22+16. Pudotuspeleissä hän kokosi 11 ottelussa viisi tehopistettä.

Piikkiöläislähtöinen hyökkääjä on pelannut Mestiksessä myös LeKissä, KooKoossa ja Jukureissa, jossa hän saavutti Mestis-mestaruuden lisäksi kaksi hopeamitalia. 27-vuotias Laine on pelannut urallaan myös 30 Liiga-ottelua TPS:n miehistössä.

− Saamme mielenkiintoisen pelaajan testille. Laine on tehnyt hyvää jälkeä Mestiksessä useana kautena ja on mielenkiintoista nähdä, miten hän suoriutuu Liiga-tasolla. Hän sopii hyvin meidän tämän hetken pakettiimme, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Laine liittyy vaasalaisryhmän mukaan maanantaina ja on mahdollisesti tositoimissa jo keskiviikon harjoitusottelussa Kärppiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle