TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Sportille kokenut paluumuuttaja - Riska palaa Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Riska on pelannut viime vuodet Raumalla.
Kuva © Timo Savela
Vaasan Sport vahvistaa rivejään kokeneella Filip Riskalla.

Filip Riska palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen Vaasan Sportin riveihin. 31-vuotias keskushyökkääjä pelasi viimeiset neljä kautta Lukossa ja tehtaili siellä päättyneellä kaudella 59 ottelussa tehot 5+1. Riskan sopimus on kaksivuotinen.

− Hienoa saada täältä maailmalle lähtenyt ja kovia kannuksia hankkinut pelaaja takaisin. Riska on Liigan parhaimpia pelaajia omassa roolissaan puolustavana pelaajana ja alivoimalla. Hänellä on loistava työmoraali ja hän tulee olemaan iso johtaja tähän joukkueeseen, kehui Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Pietarsaaresta lähtöisin oleva Riska on edustanut Liigassa Lukon lisäksi JYPiä ja liigapelejä hänelle on kertynyt yhteensä 577. Hyökkääjä saavutti JYPissä kahden Suomen mestaruuden lisäksi yhden pronssin. Lukko-ajasta hänelle jäi muistoksi myös pronssimitali.

− Päällimmäisenä ajatuksena on innostus saada pelata jälleen Sportissa. Ei ole mikään salaisuus, että Sport ja Vaasa herättää positiivisia tunteita minussa ja tämä paluu on ollut mielessä vähän aikaa. Olen todella onnellinen tästä mahdollisuudesta, Riska kommentoi.

− Yritän tuoda illasta toiseen joukkueeseen fyysisyyttä, taistelua, periksiantamattomuutta ja johtajuutta kentälle sekä pukukoppiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle