ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Sportille kanadalaissentteri sekä koesopimuksia

LIIGA / Uutinen
Tessier vahvistaa ensi kaudella Vaasan Sportia.
Kuva © Getty Images
Sport vahvistaa sentteriosastoaan Kelsey Tessierillä. Lisäksi yksi maalivahti ja yksi puolustaja saapuvat koeajalle USA:n yliopistosarjoista.

Kelsey Tessier on Colorado Avalanchen varaus kesältä 2008. Viime kauden hän pelasi Allsvenskanissa Röglen joukkueessa. Runkosarjan 52 ottelussa Tessier iski tehot 15+27, SHL:n karsintasarjassa 16 ottelua tuottivat tehot 8+1.

− Olen seurannut Tessieriä hänen pelatessaan Ruotsissa. 42 pinnaa Allsvenskanissa on kova saavutus ja varsinkin liigakarsinnan kahdeksan osumaa kertoo miehen potentiaalista. NHL-varaus, jonka tavoite on tulevaisuudessa joko NHL:ssä tai KHL:ssä. Ykköskentän hyökkääjä, jolta ei taitoa puutu, kertoo Sportin pelaajakoordinaattori Matti Virmanen.

Maalivahti Josh Unice ja puolustaja Jake Parenteau saapuvat vaasalaisjoukkueeseen kuukauden koejaksolle. Unice pelasi yliopistosarjan lisäksi neljä peliä ECHL:ää Gwinnett Gladiatorsin joukkueessa.

Parenteau saapuu Vaasaan Minnesotan yliopistojoukkueesta. Sport julkaisi myös Jatkoajan uutisoiman ranskalaisen Damien Fleuryn sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle