TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Sportilla loukkaantumishuolia – Palola ja Kangasmäki saapuvat paikkaamaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Vaasan Sportin hyökkäys kärsii miesvajaudesta, kun Viktor Fagerhed ja Anton Fogström joutuvat sairastuvalle. Heidän tilalleen Sport saa paikkaajat Raumalta, kun Lukon Olli Palola ja Aki Kangasmäki liittyvät joukkueeseen.

Olli Palola, 23, ja Aki Kangasmäki, 22, ovat kiinnitettyinä raumalaisseuran vahvuuteen kevääseen 2012 ulottuvilla sopimuksilla. Lukon laajassa pelaajaringissä nuorukaisten rooli ei kuitenkaan ole suuren suuri.

– Olli Palola ja Aki Kangasmäki kuuluvat Rauman Lukon sopimuspelaajiin, mutta jäävät vaille peliaikaa runkosarjan alkaessa. Lukko tarjosi pelaajia Sportille ja se sopi meille hyvin loukkaantumistilanteen ratkaisemiseksi. Aluksi on sovittu jouluun asti kestävästä sopimuksesta, kertoo Sportin toimitusjohtaja Markus Jämsä seuran verkkosivuilla.

Vaasalaisjoukkue ajautui pelaajamarkkinoille loukkaantumisten vuoksi. Viktor Fagerhed kärsii polvivammasta, jonka vakavuus selviää lähipäivien aikana. Anton Fogström on puolestaan pitempään sivussa käsivamman vuoksi, mutta hän ei kuitenkaan tarvitse leikkaushoitoa.

– Kahden miehen vajaus aiheuttaa ongelmia ketjujen rakentamiseen ja estää terveen kilpailun pelipaikoista. Toipumissaika on liian pitkä pelaajien lainaamiseksi A-junioreilta, koska se aiheuttaisi liikaa vajausta A-nuorten SM-liigajoukkueelle, Jämsä sanoo.

Uudet pelaajat liittyvät Sportin rinkiin heti ja ovat tositoimissa jo runkosarjan avauskierroksella.

Sen sijaan Sportissa tuloksettoman try-out-jakson viettänyt hyökkääjä Mikko Smura siirtyy III-divisioonajoukkue Seinäjoen Kiekkoveljien riveihin.


Lukon Olli Palola vahvistaa Vaasan Sportia syyskauden ajan.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle