Sportiin lisää ranskalaisväriä

LIIGA / Uutinen
Charles Bertrand hyökkäsi edellisellä kaudella TPS:n väreissä.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Liigatulokas Vaasan Sport vahvistaa rivejään hyökkääjä Charles Bertrandilla.

Kovalla tohinalla tulevan kauden liigamiehistöään kasaava Sport on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Charles Bertrandin kanssa. 23-vuotias ranskalaishyökkääjä on suomalaiselle kiekkoyleisölle jo entuudestaan tuttu, sillä Bertrandin vyöltä löytyy yhteensä 127 liigapeliä Rauman Lukon ja Turun Palloseuran sotisovista sekä 21 Mestis-koitosta Kajaanin Hokin paidasta.

Päättyneen sesongin puoliksi TPS:n ja Ruotsin SHL-joukkue Färjestads BK:n riveissä kiekkoillut Bertrand otetaan Vaasassa ilolla vastaan.

– Tiedämme Bertrandin potentiaalin ja uskon, että pystymme ulosmittaamaan sen maksimaalisesti käyttöömme, naulaa Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä itsevarmana.

Bertrand on kuulunut myös Ranskan maajoukkueen vakiokasvoihin, sillä miehen meriittilistalta löytyy niin vuosien 2012–2013 MM-kisaedustukset kuin osallistuminen Sotšin Olympialaisten karsintoihinkin.

– Uskon myös, että löydämme Charlesille sellaisen roolin joukkueesta, jossa hän pystyy pelaamaan vahvuuksillaan. Hänellä on potentiaalia tehdä tulosta ja hän pystyy pelaamaan myös ylivoimaa, sanoo Jämsä.

Bertrandin hankinnan vastapainoksi vaasalaisten muonavahvuudesta putosi myös yksi pelimies, sillä vajaa kuukausi takaperin Sportiin siirtynyt Antti Kangasniemi, 28, loukkasi itsensä sen verran pahoin, että kokenut keskushyökkääjä joutuu leikkauspöydälle.

– Kangasniemestä sen verran, että loukkaantui pahasti harjoittelussa ja on pitkään sivussa, harmittelee Jämsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle