Sport-valmennus jatkaa nykyisellään ensi kaudella

MESTIS / Uutinen
Vaasan Sport julkaisi ensi kauden valmennuskaksikon. Kaksikko Manner ja Pajuluoma jatkavat kravatti kaulassa penkin takana.

Sportin päävalmentajana jatkaa nykyinen ykkösvalmentaja Mikko Manner. Hänen apuvalmentajana jatkaa pelaajauransa lopettava Ari-Pekka Pajuluoma. Mannerin sopimus on mallia 1+1.

Pajuluoma oli vielä alkukaudesta Sportin pelaavassa kokoonpanossa, mutta ennen joulua tullut loukkaantuminen päätti kauden. Loukkaantumisen jälkeen Pajuluoma hyppäsi Mannerin avuksi, Juhani Tammisen lähdettyä Sveitsiin valmentamaan.

- Sport on kova paikka nuorelle valmentajalle. Juhani Tamminen on iso nimi ja hänen jälkeensä valmennusvastuun ottaminen on ollut minulle suuri haaste. Sportin kannattajat haluavat menestystä ja itsekin haluan olla mukana siinä, Manner totesi lehdistölle.

Sportin puheenjohtaja Kalervo Laaksoharju luottaa nuoreen valmentajaan.

- Tietenkin valmentajan vaihtaminen kesken kauden on riski. Manner on kuitenkin osoittanut kykynsä ja tahdoimme nyt antaa hänelle tämän mahdollisuuden. Mikolla on valtava halu valmentaa Sportissa ja hän tahtoo kehittyä edelleen valmentajana. Meillä oli muutamia muitakin nimiä esillä, mutta halusimme antaa Mannerille mahdollisuuden jatkaa päävalmentajana. Mikko on osoittanut pärjäävänsä tehtävässään ja hän on meille oikea kaveri hoitamaan tehtävää, Laaksoharju toteaa.

Olympiatauolla Sportin vieraaksi saapuvan HPK:n valmentaja Jukka Jalonen oli Mannerin valmentajana kun Manner vielä pelasi jääkiekkoa Sportin joukkueessa.

- En yhtään ihmettele että hän koutsaa tällä hetkellä. Mikko oli fiksu kaveri jo pelaajana. Hänestä näki että hän pystyy miettimään asioita, eikä ole älyllisesti ihan keskiverto kiekkoilija. Huomasin että päässä liikkuu muutakin kuin jääkiekko, Jalonen kertoo päivän sanomalehti Pohjalaisessa entisestä valmennettavastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle