Sport valitsi Malkamäen kapteenikseen

LIIGA / Uutinen
Malkamäki sai Vaasassa kapteeniuden kunnian.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Sport on valinnut alkaneen Liiga-kautensa kapteeniston. Vaasalaisten uusi kapteeni on puolustaja Miko Malkamäki.

Puolustaja Miko Malkamäki saapui Sportiin täksi kaudeksi Ässistä. 26-vuotias Hermeksen kasvatti oli ylpeä saamastaan nimityksestä.

− Tavallaan valinta yllätti, mutta otan kapteenin tehtävät mielelläni vastaan. Valinnassa varmasti tiedostettiin kokemukseni liigapeleistä. En myöskään vierasta vastuunottoa. Kokeneempana pelaajana toimin henkisenä mentorina ja haluan omalla toiminnallani näyttää esimerkkiä. Yhteishengen luomisessa on kuitenkin vastuu koko joukkueella ja siinä joukkue on jo nyt onnistunut hyvin.

− Suurin osa meistä on ollut yhdessä toukokuun alusta lähtien, joten hyvin ollaan opittu toisemme tuntemaan. Meistä löytyy kyllä tyyppejä jokaiseen kategoriaan ja onneksi kepposia ei ole vielä osunut omaan nilkkaan.

Malkamäki saa varakapteeneikseen puolustaja Matt Generouksen ja hyökkääjät Erik Riskan sekä Jarkko A. Immosen. Malkamäellä on selkeä näkemys myös varakapteeniensa rooleista.

− Meillä on hyvä, toimiva ja erityisesti kokenut kapteenisto. Meistä kaikista on eri tavalla esimerkin näyttäjiksi, mutta jätän mielelläni varakapteenistolle aggressiivisemman äänenpidon.

» Lähetä palautetta toimitukselle