Sport vahvistuu Merellä ja Liimataisella

MESTIS / Uutinen
Hallitseva Mestiksen tuplamestari Vaasan Sport vahvistaa rivejään hyökkääjä Petri Merellä. Samalla vaasalaiset tiedottivat Tappara-puolustaja Joonas Liimataisen liittyvän joukkueen vahvuuteen.

Sportin testattavana ollut TPS-kasvatti Petri Meri, 21, pelaa vaasalaisten riveissä syyskuun puolivälissä alkavan Mestis-kauden 2012–2013 ajan. Pitkänhuiskea hyökkääjä vakuutti Sport-valmentaja Pasi Räsäsen otteillaan kolme viikkoa kestäneen testijakson aikana.

Viime kaudella Meri tahkosi TPS:n A-nuorten SM-liigajoukkueen sotisovassa 38 ottelua ja teki tehot 13+8=21.

– Meri oli kolme viikkoa testissä ja vakuutti meidät. Meillä oli tarve sentteriosastolle, kun [Mika] Kujanpää on vielä jonkin aikaa sivussa. Hänessä on potentiaalia ja uskon että saamme hänestä hyvän lisän joukkueeseemme, toteaa Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran kotisivuilla.

Myös Sportin pakisto saa lisää uutta verta, kun Tapparan sopimuspuolustaja Joonas Liimatainen liittyy kotkapaitojen vahvuuteen koko kauden 2012–2013 kattavalla sopimuksella. 21-vuotias Liimatainen murtautui viime kaudella ryminällä Tapparan SM-liigamiehistöön pelaten 36 ottelua ja tekaisten yhdeksän (2+7) tehopistettä.

– Pakkiosastolle olemme jo pitkään katselleet vahvistusta. Uskon että nyt löysimme etsimämme. Joonas sopii varmasti kiekolliseen pelisapluunaamme loistavasti. Samalla saamme kilpailua myös peräpäähän, Jämsä kommentoi.

Nyt julkaistujen nimien myötä Sportilla on kasassa yhteensä 27 pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2012–2013.


Joonas Liimatainen vankistaa vaasalaisten peräpäätä.

» Lähetä palautetta toimitukselle