Sport teki jatkosopimukset kahdelle nuorelle lupaukselleen

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Kiviranta pelaa debyyttikauttaan Liigassa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Sport on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Joel Kivirannan ja puolustaja Robin Salon kanssa.

Joel Kiviranta on pelannut Liigassa Sport-paidassa tällä kaudella 37 ottelua ja tehnyt 11 tehopistettä. Nuorten SM-liigassa pelejä on kuusi ja pisteitä viisi.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä ja päävalmentaja Tomek Valtonen kehuvat nuorta hyökkääjää.

− Kiviranta on tällä kaudella näyttänyt, että hänestä on kasvamassa erittäin hyvä pelimies. Hän on sekä fyysisiltä että henkisiltä ominaisuuksiltaan erittäin vahva kaveri ja hienointa on, että hän on vielä nuori ja kehittyy jatkuvasti paremmaksi, Jämsä toteaa.

− Kiviranta on monipuolinen pelaaja, jota käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Hänellä on kova luonne ja hän on erittäin kova urheilija, Valtonen puolestaan kehaisee.

Robin Salon kausi on kulunut A-nuorten SM-liigassa, jossa pelejä on kertynyt 43 ja pisteitä 23. Myös Salo kerää kehut sekä Jämsältä että Valtoselta.

− Salo on Jesse Väkelän jälkeen seuraava Sportin oman juniorimyllyn tuote, joka nousee taistelemaan paikasta Liiga-joukkueessa. Hän on pelannut hyvän kauden A-junioreissa ja poikien maajoukkueessa. Omaa valtavan potentiaalin nousta lähitulevaisuudessa vakiokokoonpanon mieheksi Liigassa.

− Aivan loistavaa, että omia kasvatteja alkaa kolkuttelemaan edustusjoukkueen ovia. Se kertoo hyvästä työstä junioripuolella ja A-junioreissa, Jämsä kommentoi.

− Salo on erittäin taitava puolustaja, joka tekee kiekolla oikeita ratkaisuja, Valtonen jatkaa kehuja.

Kivirannan sopimus korvaa aiemman sopimuksen, joka olisi jatkunut ensi kauden loppuun. Uusi paperi on katkolla keväällä 2018. Salon sopimus on kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle