Sport jatkoi Saukon ja Ainalin sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Ainali kantaa Sport-paitaa ensi kaudellakin.
Kuva © KRISTIAN SALMINEN - KRISTIAN.SALMINEN@JATKOAIKA.COM
Vaasan Sport on käyttänyt puolustaja Ville Saukon ja hyökkääjä Aleksi Ainalin sopimuksissa olleet optiot, jotka pitävät kaksikon vaasalaisjoukkueessa ensi kauden ajan.

Aleksi Ainali siirtyi Sportiin joulukuussa Alaska-Anchoragen yliopistojoukkueesta. Liigassa 21-vuotias keskushyökkääjä pelasi 27 ottelua, joissa hän tehtaili tehot 4+7.

− Ainali osoitti puolen kauden aikana potentiaalin pelata jo nyt Liigaa hyvällä tasolla ja hän omaa kovan potentiaalin tulla vielä paljon paremmaksi pelaajaksi. Hän pystyy varmasti nousemaan jo ensi kaudella isompaan rooliin, totesi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Ville Saukko pelasi kuluvalla kaudella Sportissa 32 ottelua ilman tehopisteitä. Vaasalaiskasvatti esiintyi kauden aikana myös Hermeksen riveissä yhdeksässä Mestis-ottelussa, joissa hän keräsi pisteet 1+2.

− Oman kylän poika on osoittanut, kuinka kovalla työllä ja intohimolla voidaan nousta tälle tasolle. Työ ja kehitys jatkuvat myös ensi kaudella, ja Saukko heittää muille kovan haasteen kilpailussa pelipaikoista kuuden puolustajan joukossa. Hänellä on eniten kehitettävää kiekollisessa pelaamisessa, Jämsä kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle