TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Sport jatkoi oman kasvattinsa sopimusta - kausi jatkuu Kajaanissa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Väkelä pelaa loppukauden Kajaanissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport tiedotti tehneensä jatkosopimuksen puolustaja Jesse Väkelän kanssa. Väkelän kuluvan kauden pelit jatkuvat kuitenkin lainalla Mestiksen Hokissa.

Jesse Väkelä jatkaa Sportin riveissä kaksivuotisella sopimuksella. Kuluvalla kaudella puolustajalle on kertynyt pelejä vain Mestiksessä Hermeksessä, jossa hän merkkautti 26 ottelussa kaksi syöttöpistettä. 20-vuotias puolustaja on pelannut urallaan 16 Liiga-ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin.

− Jesse on pelannut hyvillä otteilla Mestiksessä ja ensi kaudella on aika ottaa seuraavat askeleet kohti vakiopaikkaa Liiga-kentillä, kommentoi vaasalaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

− Näen, että Vaasa on paras paikka kehittyä pelaajana. Henkilökohtainen tavoitteeni on jatkaa kehittymistä ja ottaa vakiopaikka puolustuksessa, kertoi Väkelä itse tavoitteistaan.

Väkelä jatkaa kuluvalla kaudella pelejään kuitenkin Mestiksessä. Puolustaja siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Kajaanin Hokin vahvuuteen tammikuussa alkavan varusmiespalveluksen vuoksi.

− Yhtä puolustajaa ollaan haettu, että saataisiin riittävästi leveyttä kevättä silmällä pitäen. Loppusyksystä nähtiin, kun Taneli Siikaluoma ja Ville Vittaniemi putosivat sairaslistalle ja Sakari Turtiainen oli sairaana niin heti oltiin viidessä pakissa, kajaanilaisluotsi Jari Laukkanen totesi.

− Vaikka kahdeksan pakkia oli, niin kun kaksi putosi sairaslistalle ja yksi sairastui niin Samu Pyykkönen joutui vetämään SaPKo- ja Jokipojat-ottelut pakkina. Mitä tahansa voi tapahtua, joten on hyvä olla särkymävaraa tuolla joukkueessa, hän jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle