Sport ja Espoo United vaihtokaupoilla - Lamberg Vaasaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Lamberg siirtyy loppukaudeksi Liigan puolelle.
Kuva © Petteri Äikäs
Vaasan Sport ja Espoo United tekivät vaihtokaupan, jossa Matti Lamberg siirtyy Vaasaan. Sport puolestaan lähetti kaksi nuorta peluria vaihdossa Espooseen.

Matti Lamberg siirtyy loppukaudeksi Sportin riveihin. Alkukauden aikana hän on kiekkoillut Mestiksessä kolme ottelua, mutta jäänyt vaille tehopisteitä. Lamberg on pelannut urallaan aiemmin 58 Liiga-ottelua Jokereiden ja HIFK:n riveissä.

− Lamberg on kova taistelija ja tuo joukkueeseen lisää luistelu- ja taklausvoimaa. Hänen myötä saamme leveyttä ja kilpailua hyökkääjäosastolle, kuvaili Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Vaasalaisjoukkue lähetti puolestaan vaihdossa loppukaudeksi Mestikseen puolustaja Jesse Väkelän sekä hyökkääjä Felix Westermarckin. Molemmat ovat pelanneet Mestistä kuluvalla kaudella Hermeksessä: Westermarck kolme ja Väkelä kuusi ottelua, joissa kumpikin on kerännyt yhden tehopisteen. Westermarck on pelannut lisäksi kuusi Liiga-otteluakin ilman tehopisteitä.

− Väkelä ja Westermarck saavat myös loppukaudeksi pysyvän kodin ja voivat sitä kautta keskittyä täysin jääkiekkoilijoina kehittymiseen, Jämsä totesi.

Vaasalaisjoukkueeseen haetaan kuitenkin edelleen lisävahvistuksia.

− Tämän vaihdon myötä haemme edelleen yhtä laitahyökkääjää, Jämsä kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle