ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Sport hankki kokemusta Ilveksestä - Vihko siirtyy Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Vihko vaihtaa ilvespaidan kotkanuttuun.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Tampereen Ilveksessä toista kautta kiekkoillut Joonas Vihko siirtyy loppukaudeksi Sportin riveihin.

Joonas Vihko pelasi tamperelaisryhmässä alkukaudesta kuusi ottelua, mutta jäi vaille tehopisteitä. Viime ajat hän on ollut poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Hyökkääjä liittyy Sportin vahvuuteen heti, mutta ei todennäköisesti pelaa vielä tiistain KalPa-ottelussa.

− Löydettiin juuri sen tyyppinen pelaaja, jota haimme. Hän on nopea, työteliäs laituri, joka on myös näyttänyt, että pystyy tekemään tulosta tässä sarjassa. Vihko tuo lisää vaihtoehtoja kärkiketjuihimme ja on käyttökelpoinen pelaaja myös ylivoimalla. Hän on myös henkilönä hyvä lisä pukukoppiimme, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Helsinkiläislähtöinen hyökkääjä on pelannut urallaan 702 runkosarja- ja pudotuspeliottelua Ilveksen lisäksi HIFK:n, SaiPan sekä HPK:n miehistöissä. 35-vuotias Vihko on saavuttanut yhden SM-hopean ja kaksi pronssia. Kaudella 2001-2002 hänet valittiin SM-Liigan vuoden tulokkaaksi.

Sportissa kiekkoilee myös Vihkon pitkäaikainen seura- ja ketjukaveri Ville Viitaluoma, jonka kanssa hyökkääjä on pelannut samaan aikaan SaiPassa, HPK:ssa, HIFK:ssa sekä SHL:n Luulajassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle