Spezzalle jatkosopimus Starsiin

NHL / Uutinen
Jason Spezza kiekkoilee ensimmäistä kauttaan Texasin auringon alla.
Kuva © Getty Images
Kesällä Ottawa Senatorsista Dallas Starsiin kaupattu keskushyökkääjä Jason Spezza on solminut jatkosopimuksen uuden joukkueensa kanssa.

Kanadalaissentteri Jason Spezzan, 31, uuden nelivuotisen sopimuksen yhteisarvo on 30 miljoonaa dollaria. Sopimuksen arvo vuosittain on 7,5 miljoonaa dollaria.

Ensimmäistä kauttaan Starsissa pelaava Spezza on iskenyt 18 tehopistettä ensimmäisissä 20 ottelussaan tähtipaidassa. Parhaimmillaan 92 tehopistettä yhdessä kaudessa nakuttanut Spezza on koko NHL-urallaan noin piste per peli tahdissa. Uran 706 ottelua ovat tuottaneet 705 tehopistettä.

Kesällä 2001 koko varaustilaisuuden toisena nimenä Senatorsiin varattu Spezza ehti pelata Senatorsin NHL-miehistössä 11 kautta. Spezza toimi joukkueensa kapteenina viimeisellä kaudellaan Ottawassa. Spezza on Senatorsin historian toiseksi kovin pistenikkari.

Spezzan edellisen sopimuksen vuositienestit olivat seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa, joten luvassa on puolen miljoonan palkankorotus kautta kohden. Spezza on urallaan voittanut myös kaksi MM-hopeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle