Sopimusuutisia Philadelphiasta

NHL / Uutinen
Menneellä kaudella Torontosta siirtynyt kovaotteinen Chris McAllister solmi Philadelphia Flyersin kanssa uuden kolmivuotisen sopimuksen.

Philadelphia ilmoitti tänään tehneensä uuden sopimuksen kovaotteisen puolustajan Chris McAllisterin kanssa. Viime kaudella 14 kertaa tapellut järkälemäinen McAllister voi pelata tarvittaessa myös laitahyökkääjänä. Kolmivuotisen sopimuksen arvo on hivenen alle kaksi miljoonaa dollaria.

Viime kaudella McAllister pelasi 60 ottelua Flyersissa tehden samalla neljä pistettä. Jäähyminuutteja kertyi puolestaan 124. Philadelphian seurajohto oli kuitenkin tyytyväinen McAllisterin kehitykseen kauden aikana, vaikka kauden viimeisissä peleissä hän joutuikin katsomaan peliä lehdistökatsomon puolelta. McAllisterin odotetaan kehittyvän jatkossa pelaajanakin, mutta häneltä odotetaan myös kovaa fyysistä peliä tappeluita kaihtamatta. McAllister on alunperin Vancouverin toisen kierroksen varaus vuoden 1995 draftissa.

Flyers ilmoitti myös neuvottelevansa edelleen allstar-laituri John LeClairin kanssa. Bobby Clarke kertoi saaneensa LeClairin agentilta Lewis Grossilta uuden sopimusehdotuksen. Sensijaan Flyersin neuvottelut NHL:n eliittiin nousseen Dan McGillis'in kanssa eivät vielä ole edenneet odotetusti. Tshekkipuolustaja Michal Sykora puolestaan läpäisi waiver-listan ja on näin ollen vapaa siirtymään mihin tahansa seuraan. Flyers ei käyttänyt Sykoran sopimuksen optiovuotta heikkojen esitysten takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle