BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Sopimuspelaajiin täydennystä Kirkkonummella

MESTIS / Uutinen
Salamat täydensi joukkuettaan sarja-avauksen alla solmimalla pelaajasopimukset harjoitusringissä mukana olleiden puolustaja Timo Pieninkeroisen ja hyökkääjien Matti Luoman, Robin Englundin ja Jarno Koskirannan kanssa.

Isokokoinen puolustaja Timo Pieninkeroinen, 24, on pelannut Salamoissa pienessä roolissa jo kolmella aiemmalla kaudella ja pelasi tänä syksynä onnistuneet harjoituspelit.

Toinen jatkaja on hyökkääjä Robin Englund, 21, joka liittyi kirkkonummelaisjoukkueeseen kesken viime kauden ja on nyt ehjän kesän jälkeen lunastamassa paikkaa vakiokokoonpanosta.

Uusia pelaajia Salamoiden joukkueessa ovat keskushyökkääjä Matti Luoma, 27, ja Jarno Koskiranta, 20. Kookas Luoma tekee paluun Mestikseen edustettuun viime kaudella Suomi-sarjan HC Keravaa. Aiemmin Mestiksessä Haukkojen ja Kiekko-Vantaan riveissä hyökännyt Luoma oli joukkueen parhaimmistoa pelaamissaan harjoitusotteluissa.

Bluesin A-nuorista tullut Jarno Koskiranta siirtyy Salamoihin veljensä Teron viitoittamalla tiellä. Peliä tekevä sentteri kärsi viime kaudella loukkaantumisista ja ehti pelata A-nuorten SM-liigaa vain 14 ottelun verran.

» Lähetä palautetta toimitukselle