Slovakkikonkari vahvistaa Jokereita

LIIGA / Uutinen
Edellisellä Suomen vierailullaan Ivan Majesky edusti HIFK:ta.
Kuva © Tomi Hänninen
Puolustaja Ivan Majeský liittyy Jokerien kokoonpanoon loppukauden kestävällä sopimuksella.

SM-liigaa johtava Jokerit on solminut loppukauden kestävän sopimuksen slovakialaisen Ivan Majeskýn kanssa. 36-vuotias puolustaja siirtyy seuraan Tšekin pääsarjassa pelaavasta HC Kladnosta.

-Hän tuo kokoa ja kovuutta maalin eteen ja hankinta on tehty nimenomaan kevättä ajatellen. Majeský on taistelija, joka pelaa aina joukkueen eteen. Hänet tunnetaan hyvänä joukkuepelaajana, joka pistää kroppansa likoon, toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kertoi seuran verkkosivuilla.

Florida Panthersin vuoden 2001 yhdeksännen kierroksen varaus pelasi 2000-luvun alussa kolme kautta NHL:ää Panthersin, Atlanta Thrashersin ja Washington Capitalsin riveissä.

Myös SM-liiga on 196-senttiselle ja 109-kiloiselle puolustajalle tuttu, sillä hän on pelannut ennen NHL-uraansa Ilveksessä ja sen jälkeen Kärpissä ja HIFK:ssa. Slovakin edellinen visiitti Suomeen tapahtui kaudella 2008-09, jolloin puolustaja pelasi Jokerien paikallisvastustajan riveissä viisi ottelua lainalla.

Viime vuosina Majeský on viihtynyt pääosin Ruotsin Elitserienissä, josta käteen on jäänyt kolme hopeamitalia. 36-vuotiaan puolustajan uran ainoa maajoukkuemitali on vuoden 2003 Helsingin kisoista saavutettu MM-pronssi.

Majeský saapuu Suomeen keskiviikkona ja on Jokerien kokoonpanossa perjantain kotiottelussa Tapparaa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle