SKA:n historiallinen 20 voiton putki katkesi KHL:ssä

KHL / Uutinen
Ilja Kovaltšuk ei kyennyt auttamaan joukkuettaan voittoon.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Pietarin SKA koki keskiviikkona kauden ensimmäisen tappionsa, kun HK Sotši haki jatkoaikavoiton Pietarin jääpalatsista lukemin 3-2. SKA johtaa tappiosta huolimatta KHL:n läntisen konferenssin Bobrov-divisioonaa edelleen ylivoimaisesti. Toisena oleva Helsingin Jokerit on jättiseuraa 17 pistettä perässä viisi peliä vähemmän pelanneena.

Ottelussa ilman tähtisentteri Pavel Datsjukia pelannut SKA oli kahden erän jälkeen ottelussa tappiolla Sotšille 1-2-lukemin. Puolustaja Vjatšeslav Voinov tasoitti pelin reilut kahdeksan minuuttia ennen kolmannen erän loppua 2-2:een.

Ottelu ratkesi heti jatkoajan ensimmäisellä minuutilla, kun vieraiden Sean Collins laukoi kiekon ohi SKA-maalilla pelanneen Mikko Koskisen ajassa 60.20.

Ennen keskiviikkoa SKA oli kokenut pistemenetyksen ainoastaan kolmessa ottelussa. Metallurg Magnitogorsk, Torpedo Nižni Novgorod ja Vitjaz Podolsk olivat ennen Sotshia riistäneet pisteitä mahtiseuralta.

HK Sotši nousi voiton myötä läntisessä konferenssissa 31 pisteeseen ollen seitsemännellä sijalla.