Sirén palaa Tapparan maalivahtivalmentajaksi

LIIGA / Uutinen
Tapparan maalivahtivalmentajana kesän ja alkusyksyn toiminut Raimo Jaakkola on pyytänyt eroa tehtävästään henkilökohtaisiin syihin vedoten. Toimitusjohtaja Leinosen mukaan tilanne on sellainen, että Jaakkola ei millään pysty tehtävää enää hoitamaan. Niinpä hommiin kysyttiin useana vuonna vakuuttavaa jälkeä sekä Ilveksessä että Tapparassa tehnyttä Siréniä, ja tämä suostui.

Maalivahtivalmentaja vaihtuu välittömästi. Pelilliset syyt eivät ole vaihdoksen taustalla, sillä Tapparan maalivahtien kausi on alkanut mainiosti. Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen toteaa, ettei asiaan muutenkaan liity sen kummempaa dramatiikkaa.

- Ei siinä mitään sen kummempaa ole. Kun toisella on tällainen tilanne, ettei pysty hommia hoitamaan, niin silloin tietysti kartoitettiin parhaat muut vaihtoehdot. Hienoa, että Sirén pystyi ottamaan homman näin nopeasti vastaan.

Mitään suurta lovea Tapparan budjettiinkaan ei vaihdoksesta synny, sillä Sirén on Leinosen sanoin "talkoomiehiä", joka on "aina tehnyt tätä hommaa rakkaudesta lajiin eikä rahasta".

Tapparan maalivahdit Mika Lehto ja Sasu Hovi ovat Sirénille ennestään tuttuja, sillä hän toimi Tapparan maalivahtivalmentajana myös viime kaudella. Kun keväällä jatkosopimusta ei tullut, mies jäi vallan eläkkeelle, mikä selittää mahdollisuuden saada hänet nopeasti töihin.

Toimitusjohtajan työ on nopeatempoista hommaa, sillä tämäkin asia tuli eteen aivan yllättäen. Pelaajarintamalla Tappara on aktiivinen, mutta Leinosen mukaan vahvistuksia "ei ainakaan ihan välittömästi ole luvassa, eikä varmaan tällä viikollakaan. Mutta ensi viikolla ehkä," Leinonen päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle