TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Sinkkonen SaPKon ruoriin

MESTIS / Uutinen
Sinkkonen käskee jatkossa SaPKon piikkiin.
Kuva © Jaakko Stenroos
Savonlinnan Pallokerho on kiinnittänyt Janne Sinkkosen päävalmentajakseen kahden vuoden sopimuksella.

Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt SaPKo suuntasi katseensa nopeasti tulevaan merkitsemällä itselleen pääkäskijän kausille 2013-2015. Tämän lisäksi Janne Sinkkosen sopimus sisältää option myös kaudesta 2015-2016. Samalla SaPKo tiedotti solmineensa jatkosta joukkueenjohtaja Pekka Lindenin kanssa.

Mestiksessä Sinkkonen muistetaan HeKin ja sittemmin Peliittojen vastuuvalmentajana. Tällä hetkellä Sinkkonen toimii valmennustehtävissä Unkarissa.

- Vahva pelaajakokemus, ammattitaito ja valmentajakokemus olivat tärkeä osa valinnassa. Haluamme Sinkkosen myötä myös tuoda SaPKoa enemmän esille ja toivomme hänen tuovan kaukaloon ja kaukalon ulkopuolellekin lisää äijämäisyyttä ja energiaa, SaPKon tiedotteessa kerrotaan.

SaPKo on Sinkkosen johdolla linjannut muutamia prinsiippejä tulevaisuuden varalle.

- Nuoria savonlinnalaisia junioreita on saatava tulevien kausien aikana antamaan näyttöjä edustusjoukkueeseen. Pyrimme antamaan näyttöpaikan muutamalle juniorille jo tulevana syksynä try-outin kautta. Pelipaikka ja status on kuitenkin itse hankittava.

- Toiveemme on, että SaPKo on edelleen kiekollinen, hyvin liikkuva joukkue tulevalla kaudella.

Joukkueen kasaaminen ensi kautta varten on sekin jo täydessä vauhdissa. Valmennusjohdon ja muiden toimihenkilöiden etsintä on niin ikään käynnissä.

– Joukkueen kasaaminen alkaa kartoittamalla ensin jatkohalukkuus viime kauden pelaajistosta. Toki pitää muistaa, että osalla pelaajista on useitakin eri vaihtoehtoja! Tavoitteena on, että maaliskuulla on pelaajistosta tiedotettavaa.

– SaPKon vahvuus on ollut suhteellisen stabiili joukkue kauden aikana, ja siitä tullaan pitämään jatkossa edelleen kiinni.

» Lähetä palautetta toimitukselle