Sinkkonen jatkaa IPK:n peräsimessä - myös Huttuselle jatkosopimus

MESTIS / Uutinen
Sinkkonen luotaa IPK:ta kaksi seuraavaa kautta.
Kuva © Janne Falck
IPK tiedotti solmineensa jatkosopimuksen joukkueen päävalmentajaksi tammikuussa siirtyneen Janne Sinkkosen kanssa. Myös joukkueen kapteeni Otto Huttunen jatkaa Iisalmessa.

Janne Sinkkonen korvasi tammikuussa Jukka Niirasen IPK:n päävalmentajana, ja valmentajanvaihdoksen jälkeen iisalmelaisseuran otteet ovat olleet varsin pirteitä. Tiukasti sarjapaikastaan Mestiksessä taisteleva iisalmelaisseura kiinnitti Sinkkosen kahden vuoden sopimuksella, jonka jälkimmäinen vuosi sisältää molemminpuolisen option.

− "Jasi" on kokenut valmentaja Mestis-tasolla. Hän saa pelaajista ja joukkueesta käytettävissä olevan potentiaalin irti. Jatkosopimuksen myötä haluamme turvata pelaajillemme loistavan mahdollisuuden kehittyä. Sitä kautta myös joukkueen kilpailukyky tulee olemaan parasta mahdollista luokkaa, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Sinkkosen jatko ei jäänyt päivän ainoaksi iloiseksi iisalmelaisuutiseksi, sillä myös kapteeni Otto Huttunen kirjoitti nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Puolustajana pelaava Huttunen ehti kiekkoilla 12 Mestis-ottelua tehoin 1+2 ennen kauden päättänyttä loukkaantumistaan.

− Nyt Otolla on menossa kuntoutus ja hän uhkuu haluja päästä takaisin kehiin ensi kaudella. Uskon, että Otto tulee takaisin entistä vahvempana. Hän on myös erinomainen esikuva iisalmelaisille kiekkojunioreille. Hienoa, että Oton nimi on paperissa ja pelaajiston rakentaminen ensi kaudelle on alkanut, kertoi Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle