TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Sinisalo ja apuvalmentajat jatkavat TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Tomas Sinisalon kanssa sekä yksivuotiset jatkot valmennustiimiin kuuluvien Kalle Kaskisen ja Urpo Ylösen kanssa.

Tomas Sinisalo, 21, pelaa ensimmäistä kauttaan Turussa. Sinisalon uusi sopimus pitää hänet Turussa kevääseen 2010 saakka.

Aiemmin SM-liigaa SaiPassa, Bluesissa ja KalPassa pelannut laitahyökkääjä on kuluvalla kaudella vakiinnuttanut paikkansa liigatasolla, ennen keskiviikon HPK-ottelua hän on kerännyt 27 ottelussa tehopisteet 3+9.

TPS:llä on nyt useiden pelaajien sopimusoptiot mukaan lukien kasassa 11 pelaajasopimusta kaudeksi 2008-09.

TPS ilmoitti myös täydentäneensä valmennustiiminsä tulevaksi kaudeksi. Päävalmentaja Hannu Virta solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja saman mittaisella pestillä töitä jatkavat kakkosvalmentaja Kalle Kaskinen sekä maalivahteja kouliva Urpo Ylönen.

Kaskinen on toista kauttaan TPS:n valmennustiimissä. Ylönen puolestaan on toiminut Palloseuran maalivahtivalmentajana yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1992 saakka.

Kausi 2008-09 starttaa Turussa komeasti, kun ruotsalaisten huippupelaajien hyväntekeväisyysryhmä Icebreakers vierailee Turkuhallissa. Ruotsalaistähdet saavat vastaansa turkulaistaustaisista huippupelaajista kootun TPS All Starsin.

» Lähetä palautetta toimitukselle