Simon Nielsen jatkaa SaPKossa

MESTIS / Uutinen
Tammikuun siirtotakarajalla Savonlinnaan siirtynyt ja SaPKo-paidassa loistanut tanskalaismaalivahti Simon Nielsen jatkaa pässipaidoissa myös tulevalla Mestis-kaudella.

SaPKon sotisovassa keväällä yhteensä kuusi runkosarja- ja viisi karsintaottelua pelaamaan ehtinyt 22-vuotias Simon Nielsen jatkaa pässipaidassa yksivuotisella sopimuksella. Kevään runkosarja- ja karsintaotteluissa varmoin ottein torjunut tanskalaisveskari rauhoitti SaPKon pelaamista siinä määrin, että joukkue kykeni varmistamaan sarjapaikkansa Mestiksen karsintasarjassa varsin kivuttomasti.

Sen sijaan sopimuksen SaPKo-miehistöön tulevalle Mestis-kaudelle omannut maalivahti Tommi Tervo, 25, ei jatka savonlinnalaisten riveissä. Lähes koko viime pelisesongin loukkaantumisen takia missannut Tervo ja SaPKo ovat yksissä tuumin purkaneet miehen kauden 2009-2010 käsittäneen pelaajasopimuksen.

Nuorista voimaa

Savonlinnalaismiehistö saa rutkasti lisää nuorta voimaa riveihinsä, kun päättyneellä kaudella KalPan A-nuorissa pelanneet puolustaja Petri Anttonen, 20, ja hyökkääjä Teemu Suhonen, 20, sekä SaiPan A-nuorissa hyökännyt 20-vuotias SaPKon kasvatti Otto Blomqvist allekirjoittivat yksivuotiset sopimukset pässipaitojen kanssa.

Tämän lisäksi SaPKo ilmoitti tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella niin hyökkääjän- kuin puolustajankin tontilla esiintyneen 24-vuotiaan Erik Erosen kanssa. Kova työmiehenä tunnetuksi tullut Eronen sai kasaan 47 pässipaidassa pelaamassaan kamppailussa kolme (1+2) tehopistettä.

SaPKolla on tällä hetkellä kasassa 11 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle