Sihvonen ja Snopek idän valloitukseen

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa värikkäitä otteita esittänyt Kari Sihvonen jatkaa uraansa Kazakstanin mestarijoukkueessa. Sihvosen seura on solminut sopimuksen myös Kärpissä esiintyneen Jan Snopekin kanssa.

Särmikkäänä pelaajana tunnettu Kari Sihvonen jatkaa uraansa Kazakstanissa. SM-liigassa viime kaudella Pelicansia ja HPK:ta edustaneen Sihvosen uusi seura on maan mestaruussarjan HK Beibarys Atyrau.

Sopimus kattaa tulevan kauden. Yhteistyö seuran kanssa syntyi Latviassa pidetyn leirin aikana. Seuran vakuuttaneiden otteiden ansiosta luvassa on ykköskentän rooli ja vastuuta. Sihvonen kertoi tunnelmistaan Jatkoajalle.

– Maanantaina lähden Kazakstaniin. Joukkue ilmoitti, ettei yhtään vapaapäivää ole luvassa. Yksi syy lähtööni onkin se, että tykkään treenata.

Beibarys Atyrau on maansa mestari kahdelta edelliseltä kaudelta ja tavoite on jatkaa kultaputkea. Viime kaudella SM-liigan runkosarjassa 16 tehopistettä ja 96 jäähyminuuttia keränneen Sihvosen tavoitteet eivät pääty pelilliseen menestykseen.

– Joukkueessa vain pari henkilöä osaa englantia, joten puhun vuoden päästä sujuvaa Venäjää, Sihvonen virnuilee.

29-vuotiaan Sihvosen lisäksi joukkueessa nähdään tulevalla kaudella Kärpissä kahdella edellisellä kaudella kiekkoillut Jan Snopek. Try-outin kautta paikkaa hakee niin ikään Kärpistä tuttu Vitezslav Bilek.

Joukkueen otteita on lokakuussa mahdollista nähdä myös Suomessa, kun Beibarys Atyrau saapuu Vaasan Sportin isännöimään Continental Cupiin.


Sihvonen lähtee jahtaamaan Kazakstanin mestaruutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle