Sharks kiinnitti Vlasicin ja Jonesin pitkiin sopimuksiin

NHL / Uutinen
Jones ja Vlasic jatkavat Sharksin takalinjoilla pitkään.
Kuva © Getty Images
San Jose Sharks teki pitkät jatkosopimukset kahden runkopelaajansa kanssa. Maalivahti Martin Jonesin sopimus yltää kauden 2023-24 loppuun, puolustaja Marc-Edouard Vlasic puolestaan jatkaa Sharksissa kevääseen 2026 asti.

Martin Jones ja Marc-Edouard Vlasic tekivät pitkät jatkosopimukset San Jose Sharksin kanssa. Molempien uudet sopimukset astuvat voimaan kauden 2018-19 alusta.

Maalivahti Jones solmi kuuden vuoden jatkon 5,75 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Puolustaja Vlasicin jatkosopimus on kestoltaan kahdeksan vuotta ja vuosipalkaltaan seitsemän miljoonaa dollaria.

27-vuotiaalla Jonesilla on takana kaksi kautta Sharksissa. NHL-uransa kanadalaismaalivahti aloitti varaamattomana pelaajana Los Angeles Kingsissä kaudella 2013-14 ja voitti kauden päätteeksi myös Stanley Cupin. Kanadan maajoukkueessa Jones on voittanut maailmanmestaruuden.

30-vuotias Vlasic on Sharksin toisen kierroksen varaus vuodelta 2005 ja edustanut koko NHL-uransa Sharksia. 812 runkosarjapeliä pelannut puolustaja on myös voittanut Kanadan paidassa olympiakultaa ja World Cupin. MM-kisoista palkintokaapissa on kaksi hopeamitalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle