TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Sentteri Viuhkolakin jatkaa Oulussa

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien liigajoukkue alkaa olla kasassa jo ensi kautta silmällä pitäen. Kovalla tahdilla jatkosopimuksia tehtaillut oululaisseura ilmoitti Kärpät-Blues-ottelun jälkeen ykkössentteri Jari Viuhkolan jatkosta.

Viuhkolan sopimus on vuoden mittainen, jossa on optio myös seuraavasta kaudesta. Luonnollisesti Viuhkolalla on mahdollisuus siirtyä NHL-kaukaloihin sopivan tarjouksen tullessa.

Koko uransa Kärppiä edustaneen Viuhkolan jatko on seuralle pelillisesti merkittävä. Viuhkola on kuulunut usean vuoden ajan joukkueen luottopelaajiin. Viime kaudella pudotuspeleissä Viuhkola oli oululaisten paras pistemies tehden 15 (5+10) tehopistettä kahdessatoista ottelussa. Tällä kaudella Viuhkola on kerännyt tehot 8+21.

- Oulu on itselleni ja perheelleni paras paikka. Joulun jälkeen aloin miettiä, että haluan jatkaa täällä. Kärpät oli selkeästi paras vaihtoehto esillä olleista, iloinen Viuhkola kertoi.

Kärppien joukkueen runkopelaajista ovat ilman sopimusta enää Petr Tenkrat, Viktor Ujcik, Pekka Saarenheimo ja Juha-Pekka Haataja.

- Neuvotteluja käydään vielä vähän aikaa, ennen kuin rauhoitamme ne pudotuspelien ajaksi, Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno kommentoi.

- Kova joukkue on koossa jo nyt ensi kaudelle, se pakottaa tekemään töitä entistä kovemmin, Viuhkola puolestaan totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle