ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Sebastian Lauritzen KalPan hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Lauritzen voitti Brynäsissä SHL:n mestaruuden kaudella 2011-12.
Kuva © Timo Savela
KalPa vahvistaa hyökkäystään ruotsalaishyökkääjä Sebastian Lauritzenilla.

KalPa on tehnyt sopimuksen 31-vuotiaan Sebastian Lauritzenin kanssa. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt laitahyökkääjä pelasi SHL:ssä Djurgårdenissa 27 ottelua tehoin 6+7.

− Lähdettiin hakemaan puhtaasti kahden ensimmäisen ketjun pelaajaa viimeisenä hankintana ja mielestämme sellainen löydettiin. Sebastian on hyvän tason pelaaja, vaikka viime vuodet on olleet loukkaantumisten vuoksi vaisumpia niin peli- kuin pistemäärienkin suhteen. Saatiin arvokas pelaaja joukkueeseen, kertoi KalPan urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

Kokenut hyökkääjä on pelannut urallaan 291 ottelua SHL:ää Brynäsin, Djurgårdenin ja Linköpingin riveissä ja iskenyt niissä 151 tehopistettä. Hän on esiintynyt myös kuudesti Ruotsin maajoukkueessa.

− Sebastian tuo joukkueeseen kiekollista taitoa todella paljon. Ylivoimapeli on ollut hänellä vahvuusalueena, joten senkin vuoksi sopii joukkueeseen hyvin. Myös Pekan [päävalmentaja Virta] pelitapa vaatii tiettyjä ominaisuuksia, että pystyy pelaamaan kiekolla sekä pysyy kiekossa ja hän sen pystyy varmasti tekemään, Kapanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle