Scott Thorntonille jatkosopimus

NHL / Uutinen
Viime kesänä sopimusten teon aloittanut Doug Wilson jatkoi hyvää putkeaan tekemällä aggressiivisen laiturin Scott Thorntonin kanssa jatkosopimuksen.

Sharksin pistepörssissä kakkosena yhdeksällä pisteellä oleva Thornton olisi ollut ensi kesän vapaiden agenttien joukossa varmasti sen verran mielenkiintoinen nimi, että Doug Wilson halusi saada sopimuksen aikaan ajoissa. Alunperin Thornton oli asettanut takarajaksi kauden alun, mutta Thorntonin joukkueen kotisivuille antaman kommentin mukaan ehdoista oltiin niin lähellä, ettei kannattanut jättää tekemättä sopimusta.

Thornton on löytänyt Sharksissa uralleen aivan uuden nosteen. Ennen joukkueeseen liittymistä hänen uransa paras maalimäärä oli kymmenen, mutta heti ensimmäisellä kaudellaan Pohjois-Kaliforniassa hän teki 21 maalia. Seuraavalla kaudellaan syntyi joukkueessa toiselle paikalle riittänyt 26 maalia. Viime kaudella Thornton kärsi loukkaantumisista eikä päässyt pelaamaan kuin puolet kaudesta, tehden kuitenkin yhdeksän maalia.

Jatkosopimus kestää kauteen 2005-06 asti, jonka jälkeen joukkueella on vielä optiovuosi. Palkkaa kertyy kaudessa hieman yli kaksi miljoonaa dollaria.

Sharks nosti myös Patrick Rissmillerin ylös Clevelandista, ja tiputti Niko Dimitrakosin. Rissmiller on aloittanut erinomaisesti ensimmäisen kautensa AHL:ssä, ja hyvillä näytöillä sai paikan yrittää myös isossa liigassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle