Savinainen ja Taimi jatkavat Ässissä

LIIGA / Uutinen
Ässissä vahvaa syyskautta pelaavat Tommi Taimi ja Veli-Matti Savinainen jatkavat patapaidassa myös tulevaisuudessa.

Tulokaskauttaan SM-liigassa pelaava puolustaja Tommi Taimi on pidentänyt sopimustaan Ässien kanssa. Uusi kontrahti pitää Taimen Porissa kevääseen 2014 saakka.

– Haluamme pitää kiinni omista kasvateistamme ja Taimi on pelannut hienon alkukauden. Hän tuo puolustukseemme kiekollista osaamista ja hänellä on erittäin hyvä laukaus. Taimen tasoisia nuoria puolustajia ei ole tässä sarjassa kovinkaan montaa, toteaa Ässien urheilutoimenjohtaja Mika Toivola.

Kuluvan sesongin aikana vahvan esiinmarssin patapaitapakistoon tehnyt 21-vuotias Taimi on pelaamissaan 20 ottelussa tekaissut seitsemän (1+6) tehopistettä sekä merkkauttanut tehotilastoonsa lukeman +8.

Taimen tavoin hienoa kautta pelaava Veli-Matti Savinainen, 25, jatkaa niin ikään Ässien riveissä myös vastaisuudessa. Savinainen solmi porilaisjoukkueen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää hyökkääjän karhukaupungissa aina kevääseen 2014 asti.

– Savinainen on arvokas pelaaja joukkueelle. Hän on erittäin hyvä alivoimapelaaja, mutta hän pystyy ratkaisuihin myös hyökkäyspäässä. Hän pystyy nostamaan henkilökohtaisella panoksellaan ketjunsa pelitasoa joka ilta, lipoo Toivola tyytyväisenä.

Meneillään olevan kiekkosesongin aikana Savinainen on tahkonnut ässäpaidassa 21 SM-liigaottelua ja tehoillut niissä tauluun 7+4 pistettä.


Savinainen ja Taimi kaulailevat toisiaan patapaidassa aina kevääseen 2014 asti.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle