TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

SaPKon tehopuolustaja tarttui Jukureiden haaviin

MESTIS / Uutinen
Suhonen vaihtaa pässipaidan viikinkipaitaan.
Kuva © Antti Varonen
Jukurit ilmoitti tiistaina tehneensä pelaajasopimuksen Teemu Suhosen kanssa.

Mikkelin Jukurit vahvistuu Teemu Suhosella, joka siirtyy seuraan vuoden mittaisella sopimuksella. Viisi kautta SaPKossa sekä yhden kauden Hokissa pelannut Suhonen aloitti uransa hyökkääjän tontilla, mutta on viime kausina siirtynyt puolustajan paikalle.

− Suhonen on tämän sarjan jalkanopein pelaaja ja aktiivinen tukemaan hyökkäyksiä. Sopii arvoiltaan meidän pakettiin, kommentoi Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Viime kaudella Suhonen toimi SaPKon varakapteenina tehden 38 tehopistettä 47 ottelussa ja sijoittui puolustajien pistepörssin jaetulle ykköstilalle Jukureiden Santeri Lukan kanssa. 26-vuotiaalla kuopiolaislähtöisellä Suhosella on vyöllään 267 Mestis-ottelua, joissa pistetili on karttunut 125 tehopisteen verran. 

− Teemun kanssa on aloitettu keskustelut jo reilu vuosi sitten, mutta silloin ei löydetty paikkaa roolituksen kautta. Viime kausi SaPKossa teki hänelle kuitenkin hyvää. Nyt mies on pelannut ensimmäisen täyden kauden puolustajana ja siltä tontilta on mahdollisuus tehdä myös liigaura. Rooli meillä on nyt selkeä ja siltä osin askelmerkit kohdallaan, Kerttula totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle