TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

SaPKon pelaajapulaan helpotusta

MESTIS / Uutinen
Mestiksen häntäpäätä vartioiva SaPKo saa helpotusta kapeaan materiaalinsa, kun HPK:n Ville Eskelinen ja Bluesin Anssi Virkki saapuvat lainalle Savonlinnaan.

Pidempään Savonlinnassa viihtyy keskushyökkääjä Eskelinen, jonka lainapestin pituus on kuusi ottelua. Viime kaudella Mestiksen KooKoota ja SM-liigan HPK:ta edustanut Eskelinen käväisi alkusyksystä uudelleen lainalla Kouvolassa, mutta loukkaantui ja palasi takaisin Hämeenlinnaan.

Eskelinen pelasi KooKoossa jo viime syksynä. Tänä vuonna seitsemän ensimmäistä Mestis-ottelua toivat miehen tilille vain tehot 0+1.

Kahden ottelun lainapestille SaPKoon siirtyvä puolustaja Virkki on savonlinnalaisseuran oma kasvatti. Nuorukainen on pelannut alkukaudesta A-nuorten SM-liigaa ja tehnyt 17 ottelussa tehot 1+6.

Virkki pelaa espoolaisorganisaatiossa toista kauttaan. Hän debytoi Mestiksessä kaudella 2006-2007, jolloin tilille kertyi kymmenen runkosarjaottelua ilman tehopisteitä.

Savonlinnan Pallokerhon pelaajisto kävi kapeaksi, kun ulkomaalaisvahvistuksista Aleksandr Pljushtshevin sopimusta ei uusittu ja Andy Contois palasi Pohjois-Amerikkaan. Lisäksi Blues-laina Pentti Nöyränen siirtyi SM-liigaan.

SaPKo pyrkii parantelemaan asemiaan seuraavan kerran perjantaina (28.11.), jolloin Savonlinnaan saapuu vieraaksi D Team.

» Lähetä palautetta toimitukselle