SaPKon Blues-laina vaihtuu Nöyräsestä Miettiseen

MESTIS / Uutinen
Alkukauden lainalla SaPKossa pelannut Pentti Nöyränen palaa Espooseen. Miesluvut joukkueiden hyökkäyskalustoissa pysyvät kuitenkin entisellään, kun Camilo Miettinen matkaa toiseen suuntaan.

25-vuotias Nöyränen palaa Bluesiin täydentämään vajaaksi käynyttä laitahyökkääjistöä. Hän ehti pelata SaPKossa syyskuun kaikki viisi runkosarjaottelua, joista keräsi pisteet 1+1 ja murheellisen teholukeman –9.

Toiseen suuntaan siirtyvä Miettinen, 22, on ollut tällä kaudella Bluesin kokoonpanossa kuudesti ilman tehomerkintöjä. Miettinen debytoi viime kaudella mallikkaasti SM-liigassa, mutta ehti piipahtaa pelaamassa myös Mestistä Kiekko-Vantaassa ja Salamoissa.

SaPKo kertoi vaihtuvuudesta lainapelaajaosastollaan kotisivuillaan. Jo aiemmin tällä viikolla kävi selväksi, ettei kolmessa koeottelussaan kaksi maalia tehnyt venäläissentteri Aleksandr Pljushtshev jatka Savonlinnassa.

– Miehen hyökkäystaidoissa ei ollut mitään vikaa, mutta puolustuspään pelaaminen oli heikohkoa. Myös taloudellista tilannetta pitää miettiä. Kokonaisuus ratkaisee, kertoi SaPKo-valmentaja Jori Kokkonen Jatkoajalle perjantaina Turussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös