TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

SaPKolle yksi vanha ja kaksi nuorta hyökkääjää

MESTIS / Uutinen
SaPKo on täydentänyt hyökkäystään kolmella pelaajalla. Joukkueessa jatkavan ykkössentteri Tuomo Litmasen lisäksi seura on solminut sopimukset kahden viime kaudella A-nuorten SM-liigaa pelanneen hyökkääjän kanssa.

Tuomo Litmanen, 31, pelasi SaPKossa loistavan viime kauden. Kokenut keskushyökkääjä oli suuressa roolissa nousijajoukkueessa ja iski runkosarjassa oman piste-ennätyksensä 12+29. Pallokerhon oma kasvatti tahkosi myös kevään jatkopelit piste/peli-tahdilla.

Mestis-tasolla jo kaudella 1995–1996 debytoinut Litmanen on pelannut urallaan yli kolmesataa sarjatason ottelua. SaPKon lisäksi hän on edustanut joensuulaisseuroja, KalPaa ja KooKoota sekä pelannut ulkomailla Italiassa ja Ruotsissa.

Uusia hyökkääjiä pässipaidoissa ovat puolestaan 20-vuotiaat Jari Rautakoski ja Arttu Reponen. Pohjois-Suomesta kotoisin oleva Rautakoski on pelannut pari viime kautta HPK:n A-nuorissa. Reponen puolestaan siirtyy Savoon kasvattiseurastaan SaiPasta. Vastaavasti viime kaudella Mestis-joukkueeseen noussut juniori-ikäinen puolustaja Anssi Virkki on matkannut Savonlinnasta Espooseen.

SaPKo tiedotti kotisivuillaan myös uudesta kakkosvalmentajasta. Jori Kokkonen saa avukseen viime keväänä Italiassa pelaajauransa lopettaneen maalivahti Marko Leinosen. Jyväskyläläislähtöinen Leinonen pelasi urallaan kolmisensataa liigaottelua JYPissä. Viimeiset kahdeksan kautta hän torjui kiekkoja ulkomailla. SaPKossa Leinonen pelasi kauden 1994–1995.

» Lähetä palautetta toimitukselle