IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

SaPKolle uusia vahvistuksia

MESTIS / Uutinen
SaPKo julkaisi tiistaina tuoreita sopimuksia. Seuran paitaa kantavat ensi kaudella hyökkääjät Oskar Essén ja Niko Laakkonen, puolustajat Anssi Virkki ja Joni Kotilainen sekä maalivahti Pekka Lahikainen.

Päättyneellä kaudella Norjassa kiekkoillut Oskar Essén on 24-vuoden iästään huolimatta ehtinyt koluta jo neljä Mestis-seuraa. Eniten kokemusta Paraisilla syntyneellä miehellä on TuTon riveistä. Viime kaudella mies iski Norjan 1-divisioonassa Rosenborg IHK:n riveissä 29 ottelussa pisteet 30+31=61.

Lisäki savonlinnalaisjoukkueen hyökkäys saa lisävahvistuksen Kuopiosta, kun pian 21 vuotta täyttävä Niko Laakkonen liittyy joukkueeseen. Hän on kiekkoillut viime vuodet KalPan junioreissa. Viime kaudella hän teki A-nuorten SM-liigassa 33 ottelussa pisteet 6+16=22.

Anssi Virkki on savonlinnalaisjoukkueen oma kasvatti, joka palaa Espoossa ja Kajaanissa viettämiensä talvien jälkeen SaPKoon. Hän vieraili joukkueessa myös viime kaudella kahden ottelun verran, kunnes siirtyi Hokkiin. Puolustajalla oli sopimus kajaanilaisseuran kanssa myös tulevasta kaudesta, mutta paperi purettiin yhteisymmärryksessä ja Virkki sai siirtyä kasvattajaseuraansa. Viime kaudella 20-vuotiaalle Virkille kertyi Mestis-otteluista 17 kappaleita ja pistesarakkeeseen merkittiin yksi syöttö.

Puolustuksen toinen kiinnitys on Joni Kotilainen, jolle kausi 2009-2010 on jo neljäs SaPKo-paidassa. Viime kaudella 26-vuotias pakki teki tehopisteet 1+9=10.

Maalivahtiosastolla SaPKo hankki uuden veräjänvartijan Mikkelin Jukureista. Viime kaudella kolmessa ottelussa torjunut 23-vuotias Pekka Lahikainen liittyy pässipaitoihin tanskalaisvahti Simon Nielsenin aisapariksi.

Uusien paperien myötä SaPKolla on 16 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle