SaPKolle nippu jatkosopimuksia, Vehmanen jatkaa

MESTIS / Uutinen
Iiro Vehmanen ja Antti Leskinen kantavat pässipaitaa myös tulevalla kaudella.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Savonlinnan SaPKo avasi pelin omalta osaltaan julkaisemalla tiistaina kahdeksan jatkosopimusta.

Kuluneella kaudella kymmenenneksi Mestiksessä sijoittunut Savonlinnan Pallokerho tiedotti tiistaina ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2013-14. Seura julkaisi kahdeksan pelaajan nimet, sekä kolme jatkopestiä penkin takaa.

Kakkosvalmentajana jatkaa Janne Hietaniemi, jolle kausi on kolmas SaPKon peräsimessä. Huoltajina jatkavat Jarmo Puustinen ja Kalevi Pulkkinen. Myös neuvottelut maalivahtivalmentajasta ovat seuran mukaan työn alla.

Leskinen ja Vehmanen jatkavat tukipilareina

Maalilla jatkaa 22-vuotias seuran oma kasvatti Antti Leskinen. Nuorukainen nousi päättyneellä kaudella suureen rooliin savonlinnalaisseuran maalilla, ja vastuuta lienee ensi kaudella rutkasti. Kauden 17 Mestis-ottelussa torjuntaprosentiksi jäi 91,6%.

Tärkeä jatkaja on myös TUTOsta kesken kauden Savonlinnaan palannut Iiro Vehmanen. Kaudet 2010-11 ja 2011-12 pässipaitaa kantaneen Vehmasen ura Turussa jäi 19 ottelun mittaiseksi, ja paluu tuttuun seuraan nähtiin marraskuun lopussa. Loppukauden aikana isokokoinen puolustaja pelasi SaPKossa 23 ottelua tehopistein 4+3.

Hyökkäysosastolla jatkajia on kuusi. Sentteriosastoa vankistavat Joonas Toivanen ja Pekka Niemimaa. 22-vuotias Toivanen pelasi mainion kauden ja nakutti 44 otteluun tehot 9+17. Niemimaan saldo 45 kamppailussa oli 4+6.

Loput pässipaidassa jatkajat ovat Mika Mörsky, Mika Hyvärinen, Niklas Huovila ja Niko Kallela. Uutena pelaajana savonlinnalaisten riveihin liittyy Jaakko Heiskanen, joka tehoili päättyneellä kaudella Hydraulic Oilersin riveissä Suomi-Sarjassa.

SaPKo tiedottaa alustavasti lisää pelaajasopimuksia toukokuun alkuun mennessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle