TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

SaPKolle lisää sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Savonlinnan Pallokerho on kiinnittänyt ensi kauden Mestis-miehistöönsä puolustaja Iiro Vehmasen sekä hyökkääjät Mikko Nuutisen ja Toni Hyvärisen.

Savonlinnalaisyleisön suosikiksi päättyneellä Mestis-kaudella kohonnut puolustaja Iiro Vehmanen, 21, pisti nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen. Ässistä maailmalle ponnistanut Vehmanen saldosi pässipaidassa pelaamissaan yhteensä 52 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehot 7+5.

Vehmasen tavoin yksivuotisen sopimuksen savonlinnalaisten kanssa solmi edelliskaudella KalPan A-nuorissa ja SaPKossa pelannut 20-vuotias Mikko Nuutinen. Hyökkääjän tilille merkittiin pässipaidassa yhteensä 31 runkosarja- ja pudotuspeliottelua sekä 14 (8+6) tehopistettä.

Nimekkäin SaPKon kanssa sopimuksen tehnyt pelimies on puolestaan KalPaa lähes koko tähänastisen uransa edustanut Toni Hyvärinen. 22-vuotias hyökkääjä käväisi toissakaudella myös SaPKon sotisovassa, mutta päättynyt kausi kului KalPan paidassa, jossa Hyvärisen tilastoihin merkittiin yhteensä 53 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa 4+6 pistettä.

Sen sijaan maalivahti Pekka Lahikainen, puolustaja Matti Hana ja hyökkääjät Marko Mäenpää sekä Oskar Essen eivät SaPKo-luotsi Pekka Tirkkosen mukaan pässipaitaa tulevalla Mestis-kaudella 2011–2012 päälleen pue. Hyökkääjä Tero Koposenkin pelaaminen on enemmän kuin epävarmaa.

– Koposen Tero on tosin jättänyt pienen takaportin mahdolliselle pelaamiselle, Tirkkonen mietiskelee Kiekko-Itä-Savon -nettisivuilla.


Iiro Vehmanen jatkaa SaPKossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle