SaPKo vahvistuu kahdella entisellä kapteenillaan − Forsström ja Toivanen palaavat Savonlinnaan

MESTIS / Uutinen
Juuso Forsström vaihtoi mestaruuskauden jälkeen maisemaa Espooseen, nyt edessä on paluu takaisin Savonlinnaan.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com
Entiset SaPKo-kapteenit Juuso Forsström ja Joonas Toivanen palaavat ensi kaudeksi pässipaitojen riveihin. Lisäksi SaPKo on solminut jatkosopimuksen kahden puolustajansa kanssa.

Tällä kaudella Espoo Unitedissa pelanneet Juuso Forsström ja Joonas Toivanen ovat solmineet SaPKon kanssa sopimuksen ensi kaudesta. Kumpikin on toiminut aiemmin SaPKon kapteenina, Toivanen kaudella 2015−16 ja Forsström mestaruuskaudella 2016−17.

Forsström, 27, teki tällä kaudella 45 ottelussa 32 tehopistettä ja oli Unitedin kolmanneksi tehokkain pelaaja. Hyökkääjällä oli Unitedin kanssa optio myös ensi kaudesta, mutta sitä ei käytetty. Ennen siirtymistään Espooseen hyökkääjä pelasi SaPKossa kolmen kauden ajan. Viime kaudella Forsström oli johdattamassa SaPKoa mestaruuteen, sillä hän voitti pudotuspelien pistepörssin tehoin 5+12. 

26-vuotias Toivanen pelasi Unitedissa tällä kaudella 49 ottelua tehopistein 9+16. Viime kaudella hän pelasi TUTOssa täydet 50 ottelua tehden tehopisteet 7+11. Toivanen pelasi SaPKossa viiden kauden ajan ennen siirtymistään Turkuun.

Lisäksi SaPKo on tehnyt Jimi Kurosen ja Ville Väinölän kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Kuronen on ollut tällä kaudella joukkueen tehokkain puolustaja. Runkosarjassa hän teki 49 ottelussa tehopisteet 7+21, ja pudotuspeleissä hän on tehnyt viidessä ottelussa pisteet 1+4.

Väinölä puolestaan pelasi runkosarjassa 37 ottelua pistein 1+9. Pudotuspeleissä hän on tehnyt yhden maalin. SaPKon edustusjoukkueen kanssa sopimuksen on tehnyt myös A-junioreissa tällä kaudella pelannut Niklas Holopainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle