JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

SaPKo vahvistaa hyökkäystään Markkulalla

MESTIS / Uutinen
Markkula oli viime kaudella JYP-Akatemian tehokkain pelaaja.
Kuva © Timo Savela
SaPKo on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Samu Markkulan kanssa.

JYP-kasvatti Samu Markkula siirtyy Savonlinnaan yksivuotisella sopimuksella. Viime kaudella 21-vuotias laitahyökkääjä iski JYP-Akatemian paidassa 53 ottelussa tehot 14+37. Nuorella hyökkääjällä on tilillään myös 16 Liiga-ottelua JYPin riveissä.

− Uskomme SaPKossa Samun tuovan joukkueeseemme taitoa ja lisäksi ratkaisuvoimaa erikoistilanteisiin. Samu Markkula on tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta ja uskommme hänenkin ottavan urallaan seuraavan askeleen pässipaidassa, kommentoi SaPKon joukkueenjohtaja Pekka Linden.

Yhtä lyhyttä visiittiä OHL:ään lukuunottamatta koko uransa Jyväskylässä pelannut Markkula uskoo maisemanvaihdoksen tekevän hyvää hänelle.

− Savonlinna oli mielenkiintoinen kohde ja heti, kun kuulin siitä mahdollisuudesta tuli vaan positiivinen fiilis ja ajattelen, että tässä vaiheessa uraani se vie minua eniten eteenpäin pelaajana, Markkula totesi

− Henkilökohtaiset tavoitteeni ovat, että olen johtava pelaaja joukkueessa ja että pystyn olemaan ratkaisijan roolissa joka ikisessä pelissä. Tärkein tavoite on antaa joukkueelle kaikki joka pelissä, ja tietenkin kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Markkula kertoi ensi kauden tavoitteistaan.

SaPKolla on tällä hetkellä sopimukset 22 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle