SaPKo värväsi kaksi hyökkääjää Nuorten SM-liigasta − Teemu Lämsä solmi jatkosopimuksen

MESTIS / Uutinen
Atte Karppinen sai kaulaansa kauden päätteeksi Nuorten SM-liigan hopeamitalin.
20-vuotiaat Matias Rauvola ja Atte Karppinen liittyvät uusina pelaajina SaPKon vahvuuteen. Lisäksi Teemu Lämsä on tehnyt joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

SaPKo on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Teemu Lämsän, 22, kanssa. Lisäksi joukkueeseen liittyvät Nuorten SM-liigassa tällä kaudella pelanneet hyökkääjät Matias Rauvola, 20, ja Atte Karppinen, 20.

Lämsä pelasi kuluneella kaudella savonlinnalaisjoukkueessa 27 runkosarjaottelua tehopistein 4+8. Pudotuspeleissä hän teki 13 ottelussa pisteet 1+6. SaPKossa Lämsä pelasi myös kausien 2015−16 ja 2016−17 aikana.

Rauvola siirtyy Savonlinnaan Rauman Lukon A-nuorista. Kuluneella kaudella hän oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja tehden Nuorten SM-liigassa 48 ottelussa 19 maalia ja 38 tehopistettä. Rauvola edusti myös KeuPaa yhdessä Suomen Cupin ottelussa. 

Karppinen pelasi tällä kaudella Kärppien A-nuorissa. Runkosarjassa hyökkääjä teki 51 ottelussa tehopisteet 18+22 ja oli oululaisten kolmanneksi paras pistemies. Pudotuspeleissä hän teki 11 ottelussa 12 tehopistettä. Karppisen kausi Nuorten SM-liigassa päättyi lopulta hopeamitaliin.

Hyökkääjä esiintyi kauden aikana myös RoKissa kolmessa ottelussa tehden yhden maalin ja antaen yhden maaliin johtaneen syötön.

» Lähetä palautetta toimitukselle