SaPKo täydensi joukkuettaan - Joona Monto ja Teemu Lämsä jatkavat

MESTIS / Uutinen
Teemu Lämsän ja Joona Monton kausi huipentui mestaruuteen loukkaantumisesta huolimatta.
Joona Monto ja Teemu Lämsä pelaavat SaPKossa myös ensi kaudella. Lisäksi pässipaidat hankkivat pelaajistoonsa kolme uutta nimeä.

Hyökkääjät Mika Huhtasalo ja Matias Lainio viilettävät ensi kaudella SaPKon paidassa. Huhtasalo saapuu Savonlinnaan RoKista, jossa hän pelasi kuluneella kaudella 45 ottelua tehopistein 5+12.

Lainio pelasi viime kaudella vielä A-nuorten SM-liigaa Rauman Lukossa. Hyökkääjä voitti pronssijuhliin päättyneen pudotuspelikevään piste- ja syöttöpörssin. Runkosarjassa hän takoi 49 pistettä ja oli sarjan kahdeksanneksi tehokkain pelaaja.

Puolustukseensa SaPKo hankki Ville Väinölän, joka pelasi menneellä kaudella viidessä eri joukkueessa. Mestistä hän pelasi Peliitoissa ja KeuPassa yhteensä 21 ottelun verran. Puolustaja esiintyi Pelicansin riveissä Liigassa seitsemän ottelun verran kaudella 2014-15.

Joona Monto ja Teemu Lämsä jatkavat hallitsevassa mestarijoukkueessa myös ensi kaudella. Hyökkääjien pudotuspelit päättyivät lyhyeen, sillä Monto loukkaantui puolivälierien ensimmäisessä ottelussa ja Lämsä kolmannessa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle