IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

SaPKo nappasi Iiro Tarkin

MESTIS / Uutinen
SaPKo on tehnyt sopimuksen maalivahti Iiro Tarkin kanssa. Try-outilla vakuuttanut Tarkki ottanee sarjanousijan ykkösvahdin paikan ailahtelevasti torjuneelta Tuomas Lohtanderilta.

21-vuotias Tarkki ehti syksyn harjoitusottelukaudella käydä myös KooKoon testissä. Pelit sujuivat sielläkin hyvin, mutta Antti Ore vei silti paikan Tarkin nenän edestä. Tarkki pelasi sekä KooKoossa että SaPKossa kaksi harjoitusottelua. Torjuntaprosentiksi tuli komea 94,74.

- Hieno homma, että saimme Lohtanderille vähintäänkin haastajan maalille. Tarkki on nuori kehittyvä maalivahti, joka vieläpä itse todella halusi tulla meille, SaPKon valmentaja Jori Kokkonen iloitsi.

188-senttinen Iiro Tarkki on Rauman Lukon kasvatti. Liigakokemus on toistaiseksi jäänyt luukun avaamisen ohella yhteen pelattuun erään, mutta Mestis on sentään jo ennalta tuttu sarja. Kaudella 2004-05 Tarkki edusti sekä Hermestä että Haukkoja. Pelattuja otteluita kertyi 11, joissa torjuntaprosentti oli 89,14. Viime talvena Tarkki torjui Lukon A:n ykkösvahtina prosentilla 89,97.

SaPKon ja Tarkin välinen sopimus on kestoltaan yksivuotinen. Lohtanderin ja Tarkin lisäksi savonlinnalaisten maalivahtiringissä on vielä 1988-syntynyt Jarkko Rissanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle