BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

SaPKo lainaa Ässien Palomäkeä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tiukasti pudotuspelipaikoista Mestiksessä taisteleva Savonlinnan Pallokerho lainaa puolustuksensa tilkkeeksi Ässien Mikko Palomäen.

Patapaidassa vähälle peliajalle ja viime aikoina kokonaan pelaavan ässämiehistön ulkopuolelle pudonnut 27-vuotias Mikko Palomäki siirtyy SaPKoon kahden ottelun mittaisella lainasopimuksella. Palomäen on näin ollen määrä pelata pässipaidassa ottelut Jokipoikia (13.1.) ja Jukureita (16.1.) vastaan.

Palomäki on Ässien riveissä kuluvalla kaudella tahkonnut yhteensä 20 liigakamppailua, mutta tehopisteitä ei isokokoisen puolustajan tilille ole kertynyt ensimmäistäkään.

– Palomäki tuo kokemusta ja tietojeni mukaan kaverilla on kova laukaus, toteaa SaPKon päävalmentaja Pekka Tirkkonen sanomalehti Itä-Savon kiekkosivustolla.

SaPKolle lainapuolustajan hankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä sopimuspelaajista Petri Anttonen ja Anssi Virkki joutuvat seuraamaan vammojensa takia pelejä vielä katsomon puolelta.

– Anttosen nivusvamma pitää miehen sivussa peleistä ja Virkki keskittyy ainakin tämän viikon harjoitteluun, sanoo Tirkkonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle