SaPKo antoi Essénille monoa

MESTIS / Uutinen
Essén ei jatka SaPKon riveissä.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Keskiviikkoinen Hokki-ottelu jäi tällä erää Oskar Essénin viimeiseksi SaPKon sotisovassa.

Hyökkääjä Oskar Essén saa etsiä itselleen uuden työnantajan. SaPKoa tähän päivään asti edustanut 28-vuotias Essén sai seuralta ilmoituksen, että pelit savonlinnalaismiehistössä ovat ohi.

− Pidimme pelaajan kanssa palaverin tänä aamuna ja ilmoitimme, että hän on vapaa etsimään uutta seuraa itselleen. SaPKossa hän ei enää jatka, pässipaitojen joukkueenjohtaja Pekka Linden toteaa Kiekko-Itä-Savon nettisivuilla.

Kuluvalla kaudella SaPKon riveissä pelaamissaan otteluissa vain neljä maalia iskenyt hyökkääjä ei saanut omien sanojensa mukaan missään vaiheessa osakseen päävalmentaja Janne Sinkkosen varauksetonta luottamusta.

− Se näkyi jo alkukaudesta. Luottamus ei ollut samalla tasolla, mitä se täällä aikaisempina vuosina on ollut, kommentoi Essén.

Tilanne pelaajan ja päävalmentajan välillä kärjistyi lopulta räjähdyspisteeseen keskiviikkoisen Hokki-taiston avauserässä.

− Valmentaja huusi siinä minulle jotain ja vastasin samalla mitalla. Kun tuloksesta välittää ja on tunnetta mukana, niin välillä räiskyy. Tämä on jääkiekkoa ja kaikkea voi sattua, Essén tuumii.

» Lähetä palautetta toimitukselle