Sandis Ozolinsh Anaheimiin

NHL / Uutinen
Anaheim Mighty Ducks lähetti Matt Cullenin ja Pavel Trnkan sekä neljännen kierroksen varauksen Floridaan. Vaihdossa Anaheimiin siirtyvät puolustajat Sandis Ozolinsh ja Lance Ward.

Tulevana viikonloppuna tähdistöottelun avauskentällisessä pelaava 30-vuotias puolustaja Sandis Ozolinsh siirtyy nyt viidenteen seuraansa pohjois-amerikan taalaliigassa. Yhteensä 712 NHL-ottelua pelannut Ozolinsh aloitti San Josen organisaatiossa ja on tämän jälkeen edustanut Colorado Avalanchea ja Carolina Hurricanesia. Yhdettätoista kauttaan NHL:ssä pelaava Ozolinsh on pelannut tällä kaudella 51 ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia ja 26 pistettä.

Lance Ward, 24, on isokokoinen fyysinen puolustaja. Ward on pelannut tähän mennessä 134 ottelua NHL:ssä, joista hän on kerännyt 11 pistettä 254 jäähyminuuttia.

Matt Cullen ja Pavel Trnka ovat molemmat 26-vuotiaita pelaajia, molemmat Anaheimin varauksia alunperin ja kummatkin pelaavat kuudetta kauttaan NHL:ssä. Keskushyökkääjä Cullen on pelannut yhteensä 427 ottelua Anaheimin paidassa, joissa teki tasan 200 pistettä. Edellinen kausi oli Cullenin paras. Hän teki 79 ottelussa 18 maalia ja yhteensä 48 pistettä.

Tsekki Pavel Trnka on kookas ja ulottuva peruspuolustaja. Hän pelasi Anaheimissa 322 ottelua ja teki niissä 58 pistettä. Trnkan tähänastisen uran paras kausi oli 99-00, jolloin mies teki 57 ottelussa 17 pistettä.

Lähde: TSN.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle