BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Samu Kuitunen Kiekko-Vantaan peräsimeen

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Samu Kuitusen. Lohipaitojen käskyttäjäksi Suomen salibandymaajoukkueen peluuttajan paikalta siirtyvän Kuitusen sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä YLE.

Pitkän linjan kiekkomiehenä tunnettu Samu Kuitunen hyppää Kiekko-Vantaan purren ohjaajaksi. Viimeksi kaudella 2005–2006 Doug Sheddenin apuna HIFK:n valmennusryhmässä mukana ollut 54-vuotias Kuitunen on urallaan toiminut myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen, Olympiajoukkueen, HPK:n, Karhu-Kissojen, Jokipoikien ja Haukkojen päävalmentajana sekä Suomen Jääkiekkoliiton, Porvoo Huntersin ja PiTan valmennuspäällikkönä.

– Hän tietää varmasti mitä nuorelta pelaajalta vaaditaan tullakseen liigapelaajaksi, toteaa Kiekko-Vantaan toimitusjohtana Kimmo Kiuru.

Kuitusen sopimuksen myötä Kiekko-Vantaan tulevan Mestis-kauden 2010–2011 joukkueen kokoaminen alkaa todenteolla. Kaksi viime kautta lohipaitoja luotsanneen Harri Aholan saappaisiin astuva Kuitunen haluaa nähdä Vantaalla nuorekkaan ja nälkäisen joukkueen.

– Joukkueen rakentaminen on vielä täysin alkutekijöissään. Pelaajia pääkaupunkiseudulla riittää ja meillä on jopa runsauden pula tulevan kauden pelaajista. Vantaalla on huippuolosuhteet hyvän lätkätyön tekemiseen. Saamme varmasti nuoren ja nälkäisen joukkueen tulevalle kaudelle, sanoo Kuitunen.

» Lähetä palautetta toimitukselle