TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Sami Torkki Ilveksestä MODO:n riveihin

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilvekseen kaudelle 2007-2008 liittynyt Sami Torkki siirtyy MODO:n riveihin.

Vajaat kaksi kautta Ilvestä edustanut Sami Torkki jatkaa uraansa Ruotsissa. Kaksi kautta Linköpingiä edustaneen Torkin uusi seura on Elitserienissä yhdeksäntenä majaileva MODO.

Loukkantumisista kärsinyt Torkki ehti pelata Ilveksessä tällä kaudella 30 ottelua, joissa syntyi vaatimattomat tehot 2+5. Tosin Torkin otteissa alkoi juuri näkyä kehittymistä ennen siirtoa, joten MODO saanee riveihinsä laadukkaan syvyyspelaajan. Linköpingissä pelatessaan Torkki saavutti suuren suosion taklaavalla pelityylillään, mutta Ilveksessä Torkki ei vastaavaan pystynyt kuin ajoittain.

SM-liigassa Torkki on edustanut Ilveksen lisäksi kuopiolaista KalPaa ja Rauman Lukkoa. Jälkimmäinen on myös Torkin kasvattajaseura.

– On varmasti hauska pelata samassa seurassa kuin Peter Forsberg ja onhan seurassa myös suomalaisia ystäviäni, toteaa Torkki siirron jälkeen MODO:n nettisivuilla.

– Torkista saamme hyvän energisen pelaajaan joukkueeseemme. Hän on todella kova voimahyökkääjä ja ajaa suoraviivaisesti maalille, kuvailee MODO:n urheilutoimenjohtaja Ecke Holmberg tuoretta hankintaansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle