TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Sami Salonen palaa KalPaan

LIIGA / Uutinen
Sarjajumbo Pelicansin viime kauden paras pistemies Sami Salonen siirtyy takaisin sarjanousija KalPan riveihin. Samalla seura tiedotti Hokissa viime kaudella pelanneen Mikko Saavisen vahvistavan kuopiolaisten peräpäätä. Lisäksi seura on solminut muutaman jatkosopimuksen.

Salosta voidaan jo hyvällä syyllä sanoa kiekkokiertolaiseksi. Liigassa mies on kasvattajaseuransa TPS:n lisäksi pelannut Ässissä, Tapparassa ja päättyneen kauden Pelicansin riveissä. Toiseksi korkeimmalla kotimaisella tasolla Salonen on edustanut Kiekko 67:a, Hermestä ja KalPaa. Yksi kausi vierähti Ruotsin kakkosdivisioonan Piteåssa ja puolikas kausi Norjan pääsarjan Lillehammerissa. Salosen tehot viime kaudella lahtelaisseurassa olivat 9+21.

kommentti

Suuret puheet, pienet teot?
[lue lisää]

KalPan toinen uusi hankinta on puolustaja Mikko Saavinen. Kärpistä useampana kesänä pelipaikkaa havitellut Saavinen on kuitenkin pelannut kolme edellisestä kautta kasvattajaseuransa Hokin Mestis-joukkueessa. Viime kaudella Saavinen merkkautti 44 runkosarjaottelussa tehot 9+6.

Lisäksi KalPa on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Saku Kekäläisen ja Timo Kuuluvaisen sekä puolustajien Jussi Savolainen ja Juho Kurosen kanssa.

Sopimusten pituuksista ei ole tietoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle